Noticias Castellón
miércoles, 29 de junio del 2022 | Última actualización: 14:53

Les classes de l’escola infantil municipal d’Almenara ja han començat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

Els alumnes de 2-3 anys tindran les classes gratuïtes gràcies a les ajudes de la Generalitat Valenciana

Castellón Información

Aquest matí han començat les classes en l’Escola Infantil Municipal d’Almenara, gestionada directament per l’Ajuntament d’Almenara, que comptarà amb un centenar d’alumnes repartits en quatre classes de 2 a 3 anys i altres tres aules d’1 a 2 anys. Cal assenyalar que està previst ampliar les dotacions al llarg del curs.

 Assenyalar que l’Escola Infantil Municipal mantindrà aquest curs els horaris habituals, encara que tant al setembre com al juny s’acabarà a les 2 de la vesprada (per als quals vagen al menjador), acabant les classes d’octubre a maig a les 17:45 hores. Un any més el servei de menjador comptarà amb les verdures i productes de la terra.

Destacar que enguany els alumnes d’Educació Infantil de 2 a 3 anys que estiguen matriculats en l’Escola Infantil Municipal d’Almenara acudiran de forma gratuïta, ja que el centre públic i municipal s’ha acollit al programa de la Generalitat Valenciana pel qual a través de la Conselleria d’Educació es finança el cost dels alumnes d’aquest curs, ja que a més de la creació d’aules de 2 anys en centres escolars també s’aposta per impulsar les aules en les escoles infantils de gestió pública directa com és el cas d’Almenara. Destacar que serà la pròpia Conselleria d’Educació la que abone el cost de les places a l’Ajuntament d’Almenara.

En aquest cas, aquest curs, els alumnes matriculats d’aquesta edat no pagaran per les classes i solament hauran d’abonar el cost del menjador escolar, tal com succeeix en els col·legis de primària. D’altra banda, destacar que per als alumnes més xicotets (menors de 2 anys) les condicions per al pròxim curs són les mateixes que fins al moment, per la qual cosa la mensualitat de l’Escola Infantil Municipal serà de 130 euros, menjador inclòs.