Noticias Castellón
martes, 16 de agosto del 2022 | Última actualización: 08:18

L’Aplec i Campus Natura tornen a Vila-real amb més de 800 places com alternativa d’oci i conciliació durant les vacances

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

Se celebra simultàniament en dos col·legis, Angelina Abad i Pius XII amb cinc torns quinzenals

L’Aplec de Temps Lliure i Campus Natura ha obert les portes de la seua 32a edició per a oferir un estiu de diversió i aprenentatge a més de 800 xiquets i xiquetes de Vila-real, amb especial atenció als menors amb diversitat funcional, en el que és un dels programes medul·lars dels Serveis Socials municipals. L’Aplec d’Estiu se celebra simultàniament en dos col·legis, Angelina Abad i Pius XII, i cinc torns quinzenals, de manera que s’ofereix cobertura per a la totalitat de les vacances escolars, amb servei d’escola matinera i menjador.

“L’Aplec de Temps Lliure i el Campus Natura són una aposta fonamental per al govern municipal, un programa que ofereix una alternativa d’oci durant les vacances escolars, facilitant d’aquesta manera la conciliació familiar i garantint que tots els xiquets i xiquetes, independentment de les circumstàncies familiars, puguen accedir a activitats lúdiques i serveis de menjador durant tot l’any”, valora la regidora de Serveis Socials, Silvia Gómez, qui ha visitat els xiquets i xiquetes que participen en l’Aplec. El programa ha anat ampliant-se durant els últims 11 anys, incorporant nous serveis i períodes de vacances, a més de sumar el Campus Natura per a xiquets i xiquetes amb capacitats diferents. “Després de dos anys sense poder oferir aquest servei a l’estiu amb motiu de la covid-19, per fi podem celebrar l’Aplec d’Estiu”, afegeix Gómez.