lunes, 30 de noviembre, 2020  |  

- 31 marzo, 2017 -

Garcia: “L'objectiu és posar a la disposició de la població infantil més espais on poder jugar i fer esport en horari extraescolar”

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora ha decidit obrir per les vesprades els patis dels dos col·legis públics del municipi, Grangel Mascarós i Comte d’Aranda.

L’alcalde i regidor d’Educació, Víctor Garcia, assenyala que “l’objectiu és posar a la disposició de la població infantil més llocs on poder realitzar activitats lúdiques i esportives com a alternativa d’oci”. D’aquesta manera- explica- “volem donar resposta a una necessitat que venia arrossegant l’Alcora com és la falta d’espais en les quals els xiquets puguen jugar fora de l’horari escolar”.

Garcia destaca, a més, que “estem complint un dels acords del Ple Infantil que vam celebrar el passat mes de desembre”, en aquest sentit recorda que “més zones en les quals poder jugar i practicar esports com futbol i bàsquet, va ser una de les principals demandes dels escolars”.

Així mateix, indica què “és molt important optimitzar i traure el màxim rendiment als edificis i espais públics, i en açò estem treballant des del Govern de l’Alcora”.

La iniciativa es posarà en marxa després de les vacances escolars de Pasqua i l’horari d’obertura serà de 16.30 a 19 hores, de dilluns a divendres.

En els pròxims dies l’Ajuntament enviarà una circular als centres educatius en la qual s’explicarà les característiques i normes per al bon ús d’aquests espais.

“Esperem la màxima col·laboració per part dels usuaris amb la finalitat de mantenir les instal·lacions en òptimes condicions per poder gaudir tots d’elles”, manifesta el primer edil.

Garcia ha volgut ressaltar també la “bona voluntat i predisposició” de les direccions dels centres educatius per a la posada en marxa d’aquesta iniciativa, pionera en el municipi.

Google+
Whatsapp Telegram