Noticias Castellón
viernes, 12 de julio de 2024 | Última actualización: 20:41

L'Alcora inicia aquesta setmana el programa d'oci juvenil ‘Estiu Jove 2024’ amb totes les places esgotades

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

L'èxit de participació confirma la consolidació d'aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament, a través de l'àrea de Joventut

El programa inclou visites a Port Aventura i Saltapins, jocs i activitats multiaventura

L'Ajuntament de l'Alcora ha penjat el cartell de ‘places esgotades’ en la seua campanya ‘Estiu Jove 2024’, una iniciativa impulsada per la regidoria de Joventut, amb Erik Torner al capdavant, que es durà a terme tots els dissabtes del mes de juliol.

Per a l'alcalde, Samuel Falomir, “l'èxit rotund de participació en la seua tercera edició confirma la consolidació d'aquesta campanya que té com a finalitat potenciar l'oci juvenil també en el període estival ”.

La programació, com ha explicat Torner, està dirigida a joves a partir de 12 anys i començarà aquest dissabte, dia 6 de juliol, amb una emocionant i divertida jornada al parc d'aventures Saltapins de Morella. Els participants tindran l'oportunitat, a més, de refrescar-se en la piscina de la localitat.

La següent activitat se celebrarà el dissabte 13 de juliol i consistirà en una ruta fins a l'embassament de l'Alcora, on els joves gaudiran d'una activitat multiaventura de dos hores i mitja de duració, que inclou caiac, tirolina i pont tibetà.

D'altra banda, els participants posaran en pràctica les seues habilitats en el ‘Laser Game’ de Castelló el dissabte 20 de juliol.

Una setmana després, el dissabte 27 de juliol, ‘Estiu Jove’ es desplaçarà fins a Port Aventura per a gaudir de les nombroses atraccions i espectacles que oferix aquest parc temàtic de referència internacional.

“Esperem que els joves de l'Alcora gaudisquen molt de la programació, així com de totes les activitats que s'estan organitzant”, han manifestat Falomir i Torner, recordant que des de l'Ajuntament s'està potenciant l'agenda d'oci dirigida a la joventut.