martes, 24 de mayo, 2022  |  
L’alcalde de Vila-real delega Serveis Públics en Xus Madrigal davant la possible gota freda i l’inici de les festes L’alcalde de Vila-real delega Serveis Públics en Xus Madrigal davant la possible gota freda i l’inici de les festes

- 1 septiembre, 2021 -

Benlloch accelera el traspàs després de l'eixida de Valverde i prepara una remodelació de govern profunda amb l'arribada d'Eduardo Pérez L’alcalde de Vila-real delega Serveis Públics en Xus Madrigal davant la possible gota freda i l’inici de les festes

Benlloch accelera el traspàs després de l’eixida de Valverde mentre prepara una remodelació de govern més profunda amb la incorporació d’Eduardo Pérez

Castellón Información

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha signat hui la delegació de la regidoria de Serveis Públics en el regidor Xus Madrigal després de la marxa del fins ara responsable d’aquest departament, Francisco Valverde, qui ha deixat la política municipal per a iniciar una nova etapa en el sector privat. El primer edil va anunciar la seua intenció de realitzar una remodelació de govern després de la renúncia de Valverde, però ha avançat la delegació d’aquest departament en l’actual regidor d’Economia, Xus Madrigal, “amb l’objectiu de garantir la resposta àgil en aquest moment en què estan a punt de començar les festes patronals i quan existeix previsió d’una possible gota freda en forma de DANA (Depressió Aïllada a Nivells Alts) que ens obliga a estar preparats i a no perdre ni un minut en la gestió d’una regidoria tan important com Serveis Públics”.

Per aquest motiu, l’alcalde ha rubricat hui mateix la delegació de competències, una vegada la renúncia de Francisco Valverde es va fer efectiva en el ple d’aquest dimarts. Així, Madrigal assumeix Serveis Públics i manté de moment també les competències en Economia. Les competències en matèria d’Informàtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que també estaven en mans de Valverde, queden a l’espera de la remodelació de govern en la qual treballa Benlloch. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que ultima un canvi de govern “profund” que “afectarà l’estructura municipal, configuració de les comissions informatives, junta de govern i organització de la casa”. Per això, Benlloch preveu anunciar aquesta remodelació una vegada prenga possessió el nou edil que cobrirà la vacant de Valverde en el grup socialista, Eduardo Pérez Arribas.

De moment, Madrigal assumeix les competències de Serveis Públics, que engloben els departaments de Parcs i Jardins, Obres, Enllumenat Públic, Manteniment Urbà, Telecomunicacions i Termet; també el seguiment dels contractes de gestió del servei de recollida de residus sòlids i explotació de l’ecoparc, de gestió del servei públic de neteja viària i manteniment de papereres, de gestió del servei de neteja d’edificis, dependències i immobles municipals i de concessió d’aigües potables. L’alcalde es reserva, ara com ara, les competències en Informàtica i TIC, a l’espera de la remodelació de govern.

Cal recordar que Benlloch va explicar que la reestructuració de l’equip de govern “ja estava prevista des de fa uns mesos donada la intenció de Valverde de deixar el seu càrrec com a regidor a meitat de la legislatura i perquè a més en totes les legislatures he dut a terme una remodelació en l’equador del mandat”.

L’alcalde ha explicat que, en la nova etapa de govern que s’iniciarà amb aquesta renovació, les prioritats seran “la recuperació econòmica, la recuperació social i reconnexió amb la societat civil, així com la millora dels serveis municipals, als quals podrem dedicar un major esforç econòmic després d’haver hagut de derivar a la lluita contra el virus prop de 4 milions d’euros en poc més d’un any”.

Whatsapp Telegram