Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

L'Ajuntament de Vinaròs anuncia novetats en la decoració nadalenca

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 33 segundos

Noticias Relacionadas

Les Regidories d’Obres i Servies i Comerç treballen en els últims retocs per a poder fer l’encesa el divendres 2 de desembre a les 19:00 horas

L’Ajuntament de Vinaròs ja ha instal·lat la nova il·luminació de Nadal que durant les properes setmanes ajudarà a crear un bon ambient festiu al municipi, a més d’ajudar a incentivar les compres a la localitat. Les llums s’han ubicat al centre urbà, en concret, als carrers de Sant Tomàs, Mare de Déu dels Socors, Sant Francesc, Doctor Fleming, Arxipreste Bono, i a les avingudes del País Valencià, Pablo Ruiz Picasso i Llibertat. D’altra banda, a les places de Sant Antoni, Tres Reis i a la rotonda de Puis XII s’instal·larà una decoració especial.

Com a novetats aquest any s’han col·locat jardineres als fanals del carrer Major, on es plantarà la flor de Nadal, conjuntament amb la resta de carrers amb aquest mobiliari urbà. Així mateix, s’han dissenyat dos noves estructures decoratives que se situaran al carrer del Doctor Ricardo Santos i a la plaça de la Constitució, atenent així la petició dels comerços de la zona, al mateix temps que s’amplia la decoració.

Per part de la Regidoria de Comerç s'ha optat per decorar diferents carrers comercials per atraure als visitants i així incentivar les compres nadalenques. En concret, es tracta de la decoració de diferents fanals i la col·locació de banderoles a la plaça Parroquial, carrer Major, carrer de Sant Tomàs, plaça Sant Valent, carrer de Sant Cristòfol i plaça Jovellar.

Una altra de les novetats és el canvi de l’arbre de Nadal, que enguany s’optarà per un estil més clàssic, a més d’una nova decoració a la plaça de Sant Agustí.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí