Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

L’Ajuntament de Vinaròs adquireix un nou local per a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

Es tracta de l’immoble ubicat a la plaça de Río Cuarto amb una superfície de 290 metres quadrats amb accés des de la mateixa plaça i des del carrer dels Jutges

L’Ajuntament signarà aquesta mateixa setmana la compra d’un nou local per a ubicar l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, a més del servei PROP. Cal destacar que després de dues licitacions desertes el Consistori ha escollit un local de forma directa, tal com permet la legislació, respectant totes les condicions que es van establir en les licitacions.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha detallat que el local per ubicar la nova OIAC i el PROP està situat a la plaça de Río Cuarto, amb accés des de la mateixa plaça i també des del carrer dels Jutges. Pel que fa a les característiques de l’immoble, Alsina detallava que “es tracta de dos locals diàfans amb una superfície total de 290 metres quadrats, quan el mínim establert en el plec de condicions era d’entre 200 i 300 metres quadrats”. Així¬ mateix, indicava que el local es troba a menys de 400 metres en lí¬nia recta de l’Ajuntament, en concret a 230 metres.

En relació a les dimensions del nou local, l’alcalde de Vinaròs ha indicat que les actuals instal·lacions de l’OIAC, amb una superfície de 153 metres quadrats, han quedat petites tant per als treballadors com per als usuaris, que en la majoria dels casos es veuen obligats a esperar fora del local, amb l’inconvenient d’exposar-se a les inclemències climatològiques. Amb el nou local, Alsina comentava que “gairebé es doblarà la superfície actual, fet que ens permetrà oferir una millor atenció als usuaris, que podran espera dintre de l’immoble”.

D’altra banda, l’alcalde comentava que els plecs de condicions també recomanaven un pàrquing públic en superfície pròxim, en aquest cas es disposa del que hi ha ubicat al Camí Fondo, així com part de l’estacionament soterrat de Río Cuarto amb places que són de titularitat municipal, actualment i segons contracte llogades a particulars.

Alsina comentava que la inversió total per adquirir l’immoble de Río Cuarto serà de 378.000€, dels quals 242.500€ es destinaran per a la comprar del local, mentre que la resta uns 138.000€ seran per a l’adequació de les instal·lacions i la compra de tots els equipaments.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí