Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

L’Ajuntament de Càlig oferirà una nova edició de l’Escoleta de Pasqua

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Les activitats es faran els dies 6, 11, 12, 13 i 14 d’abril, i les inscripcions ja es poden realitzar fins al 30 de març a través de la seu electrònica

L’Ajuntament de Càlig oferirà un any més l’Escoleta de Pasqua perquè els xiquetes i xiquetes puguen gaudir d’un oci educatiu durant les vacances de Setmana Santa, al mateix temps que s’ajuda als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar.

Les activitats es faran a la Centre de Cultura els dies 6, 11, 12, 13 i 14 d’abril, i estaran adreçades per als xiquets i xiquetes des dels 2 fins als 12 anys. Pel que fa a l’horari, serà de 9:00h a 13:30h, amb possibilitat de poder escollir el servei gratuït d’Escola Matinera des de les 7:30h. Les inscripcions es poden realitzar fins al 30 de març a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, https://calig.sedelectronica.es/info.0,  amb el preu de 25 euros.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha indicat que “una de les prioritats del Govern Municipal al llarg de la legislatura ha sigut la d’oferir serveis de qualitat a la ciutadania, en aquest cas, amb l’organització d’activitats per a facilitar als pares i mares la conciliació laboral durant les vacances escolars dels fills”. Segons insistia Borràs aquest tipus de prestacions són fonamentals per lluitar contra la despoblació, al mateix temps que s’ofereix un oci educatiu i de qualitat als xiquets i xiquetes.