Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:51

L’Ajuntament de Càlig continua amb les tasques d’adequació dels danys ocasionats per la DANA

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Les feines se centren sobretot en els camins rurals amb la finalitat de garantir el bon estat de les carreteres i la seguretat viària dels conductors

Cinc dies després de les intenses precipitacions del cap de setmana l’Ajuntament de Càlig continua amb els treballs d’adequació dels efectes que van ocasionar les pluges torrencials. Cal destacar que segons les dades de l’Associació Valenciana de Meteorologia en poc de temps es van acumular més de 100l/m2, afectant principalment als camins rurals.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha indicat que “des de l’Ajuntament es treballa  per a restablir la normalitat amb els mitjans propis municipals i també amb el suport de la maquinària del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló”. En aquest sentit, agraïa la bona disposició de la institució provincial per la ràpida resposta, indicant que “sempre que hem necessitat aquest servei se’ns ha facilitat amb eficiència i celeritat”.

Borràs demanava comprensió als veïns i insistia en què “són molts els camins afectats i seguirem treballant perquè els agricultors puguen circular correctament per a les campanyes de l’ametlla i la garrofa, que ja han començat”.