Noticias Castellón
sábado, 03 de junio del 2023 | Última actualización: 17:42

L’Ajuntament de Càlig comença l’última fase de construcció de l’Edifici Social

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

Les obres compten amb el finançament de la Diputació de Castelló a través del Pla Avança amb un pressupost de 84.700 euros

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de l’última fase de construcció de l’Edifici Social de Càlig, que suposarà oferir als usuaris del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal  (SAP) unes millores instal·lacions.

Les feines consisteixen en la instal·lació de climatització, la col·locació d’un ascensor i posar els revestiments exteriors, així com fals sostre per oferir una bona acústica i realitzar tasques de pintura.

Cal destacar que l’Edifici Social complirà amb tots els paràmetres d’eficiència energètica per garantir un consum reduït i unes baixes emissions de CO2.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que aquestes feines compten amb el finançament al 100% per part de la Diputació, a través del Pla Castelló Avança.

Borràs detallava que “un cop enllestides les obres podrem traslladar el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal a aquestes noves instal·lacions, fet que ens permetrà millorar encara més l’atenció que s’ofereix als usuaris”.

L’alcaldessa recordava que les obres de l’Edifici Social s’han executat de forma progressiva, al 2019 amb una inversió de 75.802 euros, es va fer la primera fase amb la demolició de l’immoble i la construcció de la nova estructura.

Al 2020 es van fer la instal·lació dels serveis bàsics i xarxa de canonades, amb una inversió de 85.900 euros, mentre que al 2021 es van executar els tractaments externs i interns de l’edifici amb una partida de 79.240 euros.

Ara s’afronta l’última fase de construcció amb l’objectiu que les obres finalitzen en un termini aproximat de quatre mesos.