Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

L'Ajuntament de Borriana sotmet a informació pública el Pla Local de Gestió de Residus

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

La ciutadania disposa d'un termini de 30 dies per a presentar al·legacions o suggeriments, que seran resoltes pel consistori

L'Ajuntament de Borriana sotmet a informació pública i audiència el Pla Local de Gestió de Residus aprovat pel ple municipal, a fi de donar audiència a la ciutadania i recaptar les aportacions addicionals que puguen fer-se per altres persones o entitats, segons ha anunciat el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis.

Després de la publicació avui en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, les persones interessades tenen un termini de 30 dies per a presentar al·legacions o suggeriments que seran resoltes per la corporació. El Pla Local de Gestió de Residus presentat per la mercantil Aymed Projectes, Obres i Serveis SL, està publicat en el portal web de l'Ajuntament <https://burriana.sedelectronica.es/board>.

Arnandis ha explicat que el Pla Local estableix les estratègies de treball en la prevenció, reutilització i gestió dels residus municipals per a un període de 5 anys, comprès entre 2022-2026, en estreta relació amb els objectius del Pla Estatal Marc de Residus (PEMAR) 2016-2022, així com els del Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana.

Es tracta, ha argumentat, de “dotar l'Ajuntament de Borriana d'un full de ruta per a adequar el servei als requisits marcats per la legislació vigent”. Per a la qual cosa, cal diagnosticar la situació actual en matèria de residus per a “posar de manifest els punts forts i febles del sistema de gestió de residus, i així planificar el futur del nostre servei de recollida i de gestió”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí