Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

L’Ajuntament d’Alcalà de Xivert obri els punts de platja accessible de Carregador i Romana a Alcossebre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

S’ha ampliat l’horari durant els mesos de juliol i agost i el servei s’allargarà fins al 30 de setembre, s’han instal·lat noves passarel·les i completat el material amb caminadors de platja

El servei de platja accessible a les platges de Romana i Carregador de Alcossebre ha entrat en funcionament avui 15 de juny. L’horari durant els mesos de juny i setembre és de 11.00h a 19.00h i al juliol i agost, de 10:30h a 20.00h.

Com a novetat, aquesta temporada estival 2022 suma diverses millores com l’ampliació de l’horari durant els mesos de juliol i agost i ampliació del temps de servei ja que aquest estiu es prestarà fins al 30 de setembre.

A més, s’ha incorporat diferent material per als llocs, com a caminadors de platja i passarel·les per a facilitar accés a la mar, que se suma a les cadires amfíbies i els jocs complets de crosses, les tres zones amb teulada, la dutxa exterior i les casetes amb WC, dutxa i canviador, a més de la caseta magatzem.


Les platges de Alcossebre han incorporat aquesta temporada una altra mesura que les converteixen en més inclusives: les banderes amb el Codi de ColorADD que es van instal·lar des d’inici del servei de salvament i socorrisme perquè les persones amb daltonisme o discromatòpsia puguen identificar fàcilment l’estat de la mar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí