Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 09:29

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre adjudica noves obres de modernització en el polígon industrial El Campaner

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Els treballs a realitzar tenen un cost de 180.000 euros i una durada de tres mesos i consistiran en millora d’eficiència energètica amb noves lluminàries LED, increment de la seguretat viària, nova cartelleria indicativa, nou sistema d’evacuació d’aigües pluvials i ampliació de carrilbici i ciclocarrer

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha adjudicat l’execució d’un nou projecte per a la modernització de les infraestructures del polígon industrial El Campaner. L’actuació, amb un cost de 180.000 euros, s’ha adjudicat a Becsa i té un període d’execució de tres mesos. Està previst que les obres donin inici a l’octubre. L’actuació està subvencionada al 80% per l’Ivace i la resta a càrrec de l’Ajuntament.

Les actuacions contemplades consisteixen en la millora de l’eficiència energètica amb noves lluminàries tipus LED; garantir la seguretat viària adequant la senyalització horitzontal per a evitar interferències entre vehicles i vianants; la instal·lació d’una càmera de videovigilància connectada a la Policia Local; un nou accés des de la zona nord-est i actuacions en els vials per a facilitar la maniobrabilitat de vehicles pesants; millora de l’accessibilitat eliminant barreres arquitectòniques en voreres i passos per als vianants; ampliar el carrilbici ja existent i convertir en ciclocalle un dels vials d’accés, així com millorar els recorreguts per als vianants; millorar l’evacuació d’aigües pluvials amb la instal·lació d’un sistema urbà de drenatge sostenible; millora de les zones enjardinades amb noves espècies vegetals aprofitant la xarxa de reg existent i instal·lar nova cartelleria per a una òptima identificació de les empreses.

Totes aquestes actuacions, així com la temporalització de l’obra, es van explicar, per part de la regidora de Promoció Econòmica i l’arquitecte municipal, a l’Entitat de Gestió i de Modernització (EGM) del polígon El Campaner, en l’assemblea celebrada recentment.

La regidora de Promoció Econòmica, Alejandra Roca, destaca que “continuem realitzant millores i actuacions de modernització perquè el polígon El Campaner siga més competitiu i puga acaparar l’interès d’empreses per a la seua instal·lació en el nostre municipi”.