Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

La Vilavella dona a conéixer els guanyadors del concurs de fotografia ‘Enrique Escrig’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament ha fet públiques les fotografies guanyadores i les inicials dels autors, l’entrega de premis es farà en acte públic durant les Jornades Culturals 2023

L’Ajuntament de La Vilavella ha donat a conéixer els guanyadors del concurs de fotografia ‘Enrique Escrig - Sant Sebastià 2023’. Un concurs que té la finalitat de donar a conèixer i promocionar les Festes de Sant Sebastià, i en el que han pogut participar fotògrafs professionals i amateurs residents en territori nacional.

Les fotografies presentades tenien l'obligació de ser inèdites en aquest concurs i no haver sigut premiades en altres d’àmbit provincial o nacional. Els autors van tindre que presentar una Declaració jurada, en la qual es manifestava que les obres presentades no eren còpia d'altres, ni van estar seleccionades ni publicades en cap altre certamen, concurs o mitjà de difusió.

Fotografies premiades

Cada concursant podia presentar un màxim de tres fotografies individuals en les categories de ‘Tema lliure’, ‘Tema Vilavella’ o ‘Tema Especial’. Els primers premiats de cada categoria s'han emportat un total de 350 euros a casa. L’Ajuntament ha fet públiques les fotografies guanyadores i les inicials dels autors, l’entrega de premis es farà en acte públic durant les Jornades Culturals 2023.