Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

La platja Casablanca d'Almenara viu la jornada central de festes en honor a Sant Roc

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

El castell de focs artificials, els actes religiosos i la clausura del Nature Fest van ser les principals activitats

La Platja Casablanca d'Almenara va viure ahir la jornada central de les Festes d'Estiu amb les celebracions religioses en honor a Sant Roc. Així com l'esperat castell de focs artificials al costat de la mar que va disparar Hermanos Caballer d'Almenara amb un gran èxit. A més, també ahir es va tancar la segona edició del Nature Fest en la qual els concerts, tributs i sessions musicals s'han combinat amb tardeos, esdeveniments familiars i la gastronomia que han proposat les food trucks congregades.

Quant a l'agenda festiva i cultural, aquesta vesprada a les 20 hores, en el Centre Social Miguel Hernández d'Almenara, arribarà el primer concert del cicle La Mar de Cultures, que es va presentar la setmana passada en el mateix espai. En aquesta ocasió tindrà protagonisme la cançó d'autora amb Raquel Lúa. 

Mentre que, dissabte que ve arribarà l'esperat Xixo Xixero amb la cercavila de "fanalets de meló d'Alger" a partir de les 22 hores, amb la companyia de la Colla Garramatxa, al qual seguirà la representació del Flautista de Hamelín en el Parc Municipal.