jueves, 27 de enero, 2022  |  
La peor cuesta de enero La peor cuesta de enero

- 10 enero, 2022 -

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón. Hui, 10 de gener, milers d’alumnes i docents han tornat a... La peor cuesta de enero

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón.

Hui, 10 de gener, milers d’alumnes i docents han tornat a les aules de la nostra província. I ho han fet sense que la Generalitat haja pres les mesures de protecció necessàries davant l’augment notable de casos de Covid-19. Ni test d’antígens ni PCR, tal com s’ha demanat des del Partit Popular, per tal de garantir que la tornada a les aules siga realment segura. Puig i Marzà no han donat ni tan sols una mascareta al professorat des que s’ha iniciat el curs escolar.

Però és que aquest any l’inici d’any es presenta més dur del que ja era habitual. A la complexa situació sanitària, amb professionals totalment esgotats sense que s’haja reforçat amb més personal uns centres de salut totalment desbordats, ens trobem a nombroses famílies asfixiades pel preu de la pujada de la llum i per l’augment constant dels productes d’alimentació.

L’any 2022 s’inicia també amb una nova pujada de la quota d’autònoms, amb milers d’estudiants universitaris que comencen ara el període d’exàmens i també molts treballadors que pateixen cada dia el caos amb el servei de trens de Rodalia i amb una pressió fiscal que no té cap mirament tampoc amb les rendes més baixes.

Si eixa falta de sensibilitat davant la complexa situació actual que mostren els governs socialistes de Sánchez i Puig es fa extensiva també al govern municipal la cosa s’agreuja. Això és el que ens passa ací a Vila-real, on s’ha de sumar també una nova pujada del rebut de la contribució que demà PSOE i Podemos faran efectiva amb l’aprovació del pressupost municipal.

Eixe és el panorama al qual ens aboquen els socialistes. Cap resposta efectiva a les empreses, als sanitaris o als sectors productius valencians, que per la falta d’ajudes, l’augment dels costos i l’infern fiscals al qual estan sotmesos tardaran molt de temps a recuperar-se. Sort que el canvi polític a la Comunitat està cada vegada més a prop.

 

Whatsapp Telegram