Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

La Fira d'Estiu a la Mar d'Almenara acaba amb els jocs tradicionals de ‘la Ludoneta’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Els comerços de la localitat han exposat els seus productes i novetats amb l'objectiu de promocionar-se, fomentant l'aposta per les tendes de proximitat

Amb els jocs tradicionals de ‘la Ludoneta’ en el Passeig Marítim d'Almenara dins de l'Estiuet es va posar ahir punt i final a la programació de la Fira d'Estiu a la Mar en la qual els comerços de la localitat han exposat els seus productes i novetats des de dijous passat amb l'objectiu de promocionar-se aquests dies, fomentant l'aposta per les tendes de proximitat.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït en primer lloc "la participació en aquesta tradicional fira als comerços que han apostat un any més per muntar els seus expositors en el passeig marítim oferint els seus productes al millor preu" així com també ha agraït a "veïns, veïnes i visitants haver visitat el Passeig Marítim i també realitzar les seues compres, secundant d'aquesta manera al comerç local d'Almenara, perquè això genera economia per a la localitat".

També ha agraït l'alcaldessa l'assistència a totes aquelles persones que han acudit a veure els diversos actes programats, tant en la fira com també per la conclusió dels espigons de la Platja Casablanca. També ha fet extensiu l'agraïment a totes les persones que han col·laborat perquè pogueren realitzar-se tant els actes, com la fira.

Finalment recordar que en la Fira d'Estiu a la Mar han participat en aquesta edició: El Rincón de Inma, Caprichos (moda icomplements), Maria José, sabates i més, Inforpower (informàtica), El Racó de Gada (joieria i bijuteria), Vega&Me (moda infantil), Chelo Agramunt (moda, complements i perruqueria) i Bar la Plaça. A més, també han participat en la fira el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa i els artistes locals Elías Fernández de Quero, Pepe Canós i José Luis Navarro, que han exposat les seues pintures.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí