Noticias Castellón
jueves, 09 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

La Biblioteca de Benicarló organitza unes jornades en homenatge a la cultura japonesa

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Del 19 al 22 de gener hi haurà contacontes, conferències, exposicions de bonsais i tallers

La Biblioteca Manel Garcia Grau de Benicarló presenta les Jornades de Cultura Japonesa que tindran lloc del 19 al 22 de gener i que oferiran un ampli ventall de propostes, entre les que s'inclouen un contacontes, una mostra de bonsais i kusamomos, interessants xerrades, tallers de haiku i fins i tot una exhibició d'aikido amb una aproximació a la història d'aquest art marcial tradicional.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha destacat que “estem contents de refrendar l'aposta de la Biblioteca per oferir activitat constant”, i afegía que “cal fer d'aquesta dinàmica un hàbit i, en aquesta ocasió, obrim portes a la cultura japonesa agafant com a fil conductor la figura de Ninomiya Kinjiro, el personatge icònic que ocupa un espai preferencial a l'accés de la sala d'estudis”.

Cal recordar que aquesta escultura és un regal de la localitat japonesa d'Ogassa a Benicarló, fruit de l'intercanvi cultural de les corals Muguibue de Kikigawa i la Coral Polifònica Benicarlanda iniciat el 2003.

Per això la coral benicarlanda se sumarà a la programació aportant el toc musical previ a una de les ponències de les jornades, concretament el dia 19 de gener.