Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Juventud Taurina i El Trasto, millor bou de la fira taurina de les festes de Santa Quitèria d' Almassora

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

La Junta de Festes canvia l'esmorzar per un sopar multitudinari en el Recinte Fester que es va celebrar anit

Castellón Información

Les penyes Joventut Taurina i L'Andròmina es van alçar en la nit del divendres a Almassora amb el trofeu al millor bou de la fira de Santa Quitèria. ‘Trasnochador’, d’ El Torero, va permetre als seus integrants revalidar el títol que ja van aconseguir en l'anterior edició de les festes patronals. La carpa del Recinte Fester va acollir el sopar amb 300 convidats i el lliurament dels premis, un esdeveniment multitudinari que va substituir així al tradicional format de l'esmorzar en Caixalmassora.

 width=La Junta Local de Festes ha optat d'aquesta manera per ampliar l'aforament d'assistents i convertir el lliurament dels premis “en un nou acte més obert, sense límit de penyistes, i més extens per a enaltir la importància de la setmana taurina dins del conjunt de les festes”, en paraules de la regidora de l'àrea, Isladis Falcó.

D'aquesta manera, després del sopar oferit per l'Ajuntament d'Almassora, va tindre lloc la votació dels 15 bous candidats als premis i la fallada dels guardons. Caixalmassora va entregar el xec de 600 euros a les dues penyes guanyadores del màxim trofeu i la resta de premiats van rebre les estatuíllas corresponents.

Així, consistori i les penyes copatrocinadores del tancament de Luis Algarra (Caragol, Aficionats al Bou, Aficionades Taurines, Penjats, Barrilet, Racó i T’Empujen) van fer doblet en aconseguir millor eixida i millor embolada per a dues dels exemplars del lot que va protagonitzar la carrera pels carrers de la Vila en el migdia del dissabte 21 de maig. Per part seua, l'exemplar d’Hermanos Tornay (Sant Roc, El Duro, K-NUT, El Desfase, La Kolva, La Trama, La Priva, La Trieka i La Treba) es va alçar amb el trofeu al bou millor presentat.

 width=

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, i la regidora de Festes, que anit van compartir taula amb la reina, María Gonell Esteve, i la seua cort d'honor, van destacar l'absència d'incidents de gravetat durant la fira de Santa Quitèria i van posar en valor l'esforç de les penyes per mantindre el nivell del cartell taurí. Després del lliurament de guardons, la nit es va estendre amb dj Pixo.