Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

Joan Baldoví participarà aquest cap de setmana a les presentacions de Compromís a la Plana Alta i Baixa

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

Julià Gómez a Almassora; Ferran Darós a la Vall, Quique Castelló a Almenara i Alícia Paús en Moró presenten les llistes amb què concorreran a les eleccions municipals

Tot i que encara falten unes setmanes per a la campanya electoral, Compromís afronta aquest cap de setmana com a “decisiu” per a algunes de “places estratègiques”. Per aquest motiu la coalició, que porta mesos de frenètica activitat amb el procés d’obertura social ‘Obrim per guayar’, i culminat fa més d’un mes l’únic procés de primàries obertes en les quals la ciutadania elegeix l’ordre dels candidats, reforça ara la seua presència en ubicacions clau.

Amb l’objectiu d’enllaçar la campanya autonòmica amb la local, Compromís comptarà amb el reforç del candidat a la presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, qui acompanyarà primer, a les 11 hores en la plaça de l’Església d’Almenara a Quique Castelló, candidat a l’alcaldia d’Almenara, en la presentació de la seua llista municipal. Per a aquesta cita electoral, Compromís per Almenara comptarà a més amb l’actuació musical de Rosio Cano i amb l’el repartiment de racions de paelles al púbic assistent.

Més tard, a les 18 hores, també a la Plana Baixa, també Compromís per la Vall presentarà la seua candidatura per a les eleccions municipals, encapçalada per Ferran Darós, actual portaveu de la coalició a l’Ajuntament. L’acte, que comptarà amb la número 2 de la candidatura autonòmica a les Corts per la demarcació de Castelló, culminarà amb el vídeo de precampanya del col·lectiu, ‘Fem bategar la Vall’.

La jornada del dissabte culmina a Almassora, on Joan Baldoví acompanyarà al nou candidat de Compromís per Almassora a la presentació de la seua candidatura, conformada entre altres per Diana Belliure i David Guardiola. La presentació, que tindrà lloc en la plaça Santa Isabel -de l’Estacioneta- es tancarà amb un ‘picotege’ de reposteria casolana entre els assistents. A més de la intervenció de Baldoví, l’acte comptarà amb l’assistència del número quatre de la llista autonòmica de Compromís, Vicent Granel, entre altres.
El diumenge a la vesprada, Alícia Paús presentarà l’equip amb el qual aspira a transformar el municipi. Paús, que lidera aquesta nova candidatura amb la qual Compromís reforça la seua presència a la Plana, estarà acompanyada del número u de la llista de Compromís a les Corts per Castelló, Vicent Marzà. En l’acte també intervindran el acalde de Borriol, Hèctor Ramos i Lídia Serra, membre de la candidatura local.
D’altra banda, a més de les cites de dissabte i diumenge, el divendres a la vesprada divendres Compromís en la capital de la plana celebra una nova cita de la seua campanya ‘Pam a Pam’, centrada en les propostes al Grau, per a millorar els serveis i la qualitat de vida de la ciutadania del districte marítim.