jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Iniciativa incorpora a l’alcaldesa de Vistabella, Belén Bachero, a la seua Mesa Nacional Iniciativa incorpora a l’alcaldesa de Vistabella, Belén Bachero, a la seua Mesa Nacional

- 30 noviembre, 2014 -

Bachero va obtindre l’alcaldia del municipi gràcies l’agrupació d’electors independent de Vistabella (CpV), candidatura creada en 2007. Iniciativa incorpora a l’alcaldesa de Vistabella, Belén Bachero, a la seua Mesa Nacional

Bachero va obtindre l’alcaldia del municipi gràcies l’agrupació d’electors independent de Vistabella (CpV), candidatura creada en 2007.

Castellón Información

L’alcaldessa de Vistabella del Maestrat (L’Alcalatén) Belén Bachero, ha estat un de les importants incorporacions que ha fet Iniciativa del Poble Valencià en la seua Mesa Nacional, màxim òrgan de representació territorial de la formació ecosocialista, que s’ha renovat este passat dissabte durant el IV Congrés del partit celebrat a València.

Bachero va obtindre l’alcaldia del municipi gràcies l’agrupació d’electors independent de Vistabella (CpV), candidatura creada en 2007 i que ha revalidat la majoria absoluta d’aquest municipi. Aquesta jove arquitecta, forma part de les noves adhesions al partit, que ha vist incrementada la seua militància de manera notable en els darrers mesos.

Juntament amb Bachero, deu persones més de les comarques de Castelló s’han incorporat a la Mesa Nacional, del partit que ha triat este cap de setmana a la diputada Mireia Mollà, al regidor de Llíria Paco Garcia i al valencià Miquel Real com a portaveus de la formación.

Whatsapp Telegram