domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
I ara què? I ara què?

- 15 noviembre, 2021 -

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón. Fa ara ja 10 dies que la majoria absoluta del PSOE... I ara què?

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón.

Fa ara ja 10 dies que la majoria absoluta del PSOE imposava una nova pujada de la contribució a Vila-real. Un dels arguments que l’equip de govern donava per justificar un fet injustificable després de les pujades del 2016 i 2019 era la reducció d’ingressos per l’impost de plusvàlua. Un ple convocat per urgència per l’alcalde feia efectiva eixa pujada d’un 5% que ve a sumar-se als últims increments del 9,5% i el 10%.

Però només tres dies després la ministra Montero sorprenia a tots amb la ja cèlebre frase: “Esto lo arreglo yo el lunes”. Dit i fet. Després que els socialistes aplaudiren amb força a la seua ministra, el Govern de Sánchez ens colava via decret un impost que el Tribunal Constitucional havia tombat. De nou a passar per caixa!

Els socialistes han tornat a posar de manifest el seu gust per augmentar els impostos ja existents o per crear-ne de nous. Els costa molt veure que els diners on millor estan és en les butxaques dels ciutadans i més en una situació complexa com la que vivim actualment amb un encariment continu dels productes bàsics. Però clar, ells no estan mai disposats a deixar de gastar a mans plenes i, per tant, no queda altra que fer que tots els ciutadans paguen un poc més.

I la pregunta que cal fer-nos ara a Vila-real ara és si després que l’ajuntament recupere els ingressos per la plusvàlua, l’equip de govern socialista tirarà marxa enrere i deixarà el rebut de l’IBI tal com estava? Els vila-realencs necessitem un govern que siga el nostre aliat, no un govern que siga un obstacle al nostre creixement i desenvolupament.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario