Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Huit empreses de Nules participen al taller 'Crea el teu catàleg digital'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

El curs està emmarcat al Programa Operatiu Pluriregional 2022

L'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló a Nules mitjançant la seua àrea de formació ha organitzat un taller dedicat al disseny de catàlegs digitals. De fet, en aquesta activitat, emmarcada en el Programa Operatiu Pluriregional 2022, hi han participat un total de huit  empreses del municipi per millorar els seus dissenys i aprendre algunes de les claus del màrqueting digital.

L'objectiu principal del taller ha estat ensenyar a les empreses els aspectes més importants per crear un bon catàleg digital i vincular-ho a la imatge i valors de l'organització amb l'estètica adequada.

Per això, s'han il·lustrat exemples pràctics de bons catàlegs per analitzar-ne tots els elements i s'han mostrat les eines i aplicacions més adequades per fer un disseny coherent i professional amb la identitat de l'empresa. Un altre dels punts que s'han desenvolupat al taller és la importància de les fotografies del producte que l'empresa vol publicitar i estudiar com distribuir aquesta publicitat als seus públics.

Cal recordar que aquesta actuació ha estat possible gràcies a l'acord que Nules va assolir l'any 2017 amb la Cambra de Comerç de Castelló per tenir a la localitat una Antena Local. D'aquesta manera es pot prestar una atenció més personalitzada a les empreses del municipi i ajudar-les en aspectes com ara serveis d'interès empresarial, ocupació, creació d'empreses, innovació, indústria o màrqueting digital.

“D'aquesta manera podem acostar els mateixos serveis que ofereix la Cambra de Comerç de Castelló a les nostres empreses, donar suport al comerç local i potenciar la creació de llocs de treball. A més, actualment el màrqueting digital és una de les claus per a la promoció empresarial i ens hi hem d'especialitzar”, comenta l'alcalde, David García.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí