Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Homenatgen a José Pascual per la seua labor en el Sindicat de Regs

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament i representants de les comunitats de regants reconeixen el seu treball

Representants de les comunitats de regants, del sector primari i la societat civil de Castelló han omplit aquest dissabte la sala d'actes de la Cambra Agrària Municipal en l'homenatge organitzat per l'Ajuntament de Castelló a José Pascual en reconeixement a la seua labor al capdavant del Sindicat de Regs de Castelló.

"La ciutat i l'Ajuntament li devien un homenatge a un dels principals referents de les agricultores i agricultors del nostre terme municipal. Pepe Pascual s'ha deixat la vida pel sector", ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, qui ha intervingut en l'acte al costat del president del Sindicat de Regs de Castelló, José Cueva; el president del Sindicat Central d'Aigües del Riu Millars, Pascual Broch; i el propi homenatjat.

Han sigut presents diversos representants dels les comunitats de regants de Castelló com el Coto Arrocero, el Sindicat de Regs i la Comunitat de Regants del Pantano de María Cristina; així com responsables dels agents agraris de la ciutat; el regidor de Mobilitat, Jorge Ribes; l'edil del grup popular Vicent Sales, i el exalcalde, José Luis Gimeno.

En la seua intervenció, Pascual ha destacat la valentia que va tindre el Sindicat de Regs a aplicar mesures de modernització en el reg. Va accedir com a jurat al Sindicat en 1985 i va ser president del mateix des de 1990 a 2021. També va ser president fundacional de la Federació de Regants de la Comunitat Valenciana.

Ajuntament i el Sindicat de Regs i el Sindicat Central d'Aigües del Riu Millars li han entregat, així mateix, dos obsequis respectivament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí