domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
Hi ha futur! Hi ha futur!

- 22 noviembre, 2021 -

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón. El futur està garantit. Aquest cap de setmana els joves del... Hi ha futur!

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón.

El futur està garantit. Aquest cap de setmana els joves del Partit Popular de la província de Castelló han celebrat el seu congrés en el qual el vila-realenc César Durá ha estat elegit nou líder de la formació políticojuvenil més gran de la nostra província agafant el relleu del company Vicente Blay.

Convicció, capacitat, compromís, treball… són algunes de les característiques amb les quals puc definir a un jove que conec bé. Fa poc més de dos anys, César Durá va acceptar el repte de liderar els joves del Partit Popular de Vila-real. Això m’ha permés descobrir-lo millor i saber com es desviu per escoltar a la gent jove i per oferir propostes a les seues necessitats i inquietuds. Ara seran tots les joves de la província els que tindran la sort que siga el seu president.

El XIV Congrés de Noves Generacions de la província de Castelló ha estat una dosi d’energia per a la nostra formació. Desenes de joves compromesos amb els seus pobles i ciutats, inconformistes, però amb les idees molt clares i disposats a treballar sense descans per un projecte que vol tornar a donar el millor als seus veïns.

Uns joves més que preparats que volen decidir per ells mateixos el seu futur i no que altres ho facen per ells. Joves que creuen que la cultura de l’esforç val la pena i que pot donar-los més i millors oportunitats de futur. Joves que no volen ‘paguetes’ sinó poder treballar. I és que eixe és un dels principals problemes amb el qual es troba la joventut del nostre país, ja que un de cada quatre joves està a l’atur i els que poden treballar ho fan amb salaris molt baixos.

No tinc dubte que amb César Durá; el secretari general, Cristian Ramírez; els coordinadors generals Joan Chiva, Ana Obiol i Borja Castell i tota la resta de joves que se sumen al nou equip de Noves Generacions hi ha molt de futur. Endavant i a per totes, els joves de la nostra província vos necessiten ara més que mai. És el vostre moment!

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario