miércoles, 24 de abril de 2024 | Última actualización: 00:11

Abderrahman El Khayami  y Eva Gimeno es fan amb la XXXV Volta a Peu a la Platja Casablanca d'Almenara

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Més de 500 atletes van participar ahir en la prova que va constar d’un recorregut  urbà de cinc quilòmetres pels carrers del nucli marítim

Més de 500 atletes van participar ahir en la XXXV Volta a Peu a la Platja Casablanca d'Almenara per a realitzar un recorregut urbà de 5 quilòmetres pels carrers del nucli marítim, combatent la calor que feia enguany. De fet els punts habilitats per a combatre les altes temperatures (esponges, aigua...) van ser necessaris i ben acceptats pels atletes que un any més van omplir la platja d'Almenara.

Volta Platja 6- ganadoraQuant a l'esportiu, el vencedor de la prova va ser Abderrahman El Khayami (Platges de Castelló) amb un crono de 15:02, seguit dels independents Fernando Martínez i Francesc Cabrero. Quant a les xiques, la victòria va ser para Eva Gimeno Barrachina (Running Gaes Team) amb un crono de 19:33 seguida d'Ester Clausell (Tarongetes) i María Gálvez (Independent).

Pel que fa al podi local va estar format per Susana Íñiguez, Teresa Torres, i Aida Álvarez quant a les xiques, mentre que en xics van pujar Carlos Olmedo, Tomás Villar i Vicente Roig. cal assenyalar que altres locals van entrar abans en meta, però van pujar al podi en les seues respectives categories ja que els premis no eren acumulables.