Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 15:08

Globalis guardona la trajectòria de la Cooperativa Real Export en el tancament de Destaca

Tiempo de Lectura: 2 minutos

Noticias Relacionadas

A més ha premiat la innovació de les empreses Woztell, Brollador Vilamico i Airbiometrics

La novena edició dels Premis Globalis, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, Multiópticas, Dolores Cortés, Vidres, Esmalglass-Itaca i Elit Ciments, ha premiat a les empreses Woztell, Brollador Vilamico i Airbiometrics d'un total de 8 finalistes. 

Concretament, el Primer Premi Globalis 2022, dotat am2b 1.500 euros, ha recaigut en Woztell Sanuker S.L., especialista en estratègies "WhatsApp first;, que brinda tecnologia, servicis i finançament a les seues invertides i tercers, amb l'objectiu de crear solucions conversacionals globals i escalables.

La firma Brollador Vilamico S.L.L., un projecte social de cultiu de xampinyó que genera ocupació per a 17 professionals amb problemes de salut mental que són al seu torn socis del projecte, ha sigut guardonada amb un Accèssit dotat amb 500EUR. Esta empresa, també s'ha alçat amb el premi Vila-real Innpulso, per la qual cosa serà l'entitat que l'Ajuntament de Vila-real ha seleccionat enguany perquè represente a la ciutat en les diferents trobades organitzats en el marc de la Xarxa Nacional Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació. 

L'Accèssit Jove Empresa empresa ha recaigut en Airbiometrics Advanced Solutions S.L., que desenrotlla un dispositiu que permet facilitar el diagnòstic i seguiment de les malalties inflamatòries cròniques, millorant la qualitat de vida dels pacients, dotat amb 500 euros.

Finalment, s'ha reconegut amb el Premi Trajectòria a la cooperativa Real Export i ha sigut el president Vicent Ortells, l'encarregat d'arreplegar el guardó en nom de totes les persones que formen l'entitat. 

Globalis ha desvelat a les empreses guanyadores d'enguany en una emotiva gala d'entrega de guardons que s'ha realitzat com a tancament a Fira Destaca 2022. L'acte ha sigut inaugurat per part del president de Fundació Globalis, Juan Vicente Bono Sals, qui ha explicat que l'entitat continua sol·licitant ajudes a la innovació i la digitalització d'empreses. Després de la seua intervenció, els assistents han conegut la labor de les 8 empreses finalistes (Ready2Park, Smart Coding Technologies, Tilúa, Il·lustra Consciència, Brollador Vilamico S.L.L., Airbiometrics Advanced Solutions S.L., Woztell Sanuker S.L. i Gregal Ecodesign) per part de cada un dels seus responsables. Finalment, l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha clausurat l'acte felicitant