Domingo, 9 de agosto, 2020  |  
Arranca la gira estival de Trobadorets amb els tres primers concerts aquest cap de setmana Arranca la gira estival de Trobadorets amb els tres primers concerts aquest cap de setmana

- 7 julio, 2020 -

Amb quasi 500 concerts a l'esquena l'agrupació s'ha convertit en el grup de referència dins del panorama de la música familiar Arranca la gira estival de Trobadorets amb els tres primers concerts aquest cap de setmana

 

Amb quasi 500 concerts a l’esquena l’agrupació  s’ha convertit en el grup de referència dins del panorama de la música familiar en el nostre territori

Castellón Información

Trobadorets torna a la càrrega aquest estiu per a amenitzar les vacances als xiquets i xiquetes, que tant el necessiten. El reconegut grup castellonenc de música infantil represa els escenaris després del parèntesis d’actuacions virtuals pel confinament, i el fa amb les piles més carregades que mai. Tant és així, que referent de la música per als més xicotets a Castelló anuncia per al pròxim cap de setmana un total de tres actuacions.

L’agenda musical donarà principi l dissabte 11 a les 12 del migdia en la localitat de Penya-roja de Tastavins, a la comarca aragonesa del Matarranya. Després d’aquesta primera cita, que com la resta, mantindrà totes les mesures de seguretat i distanciament necessaris, el grup de Pau Sancho es traslladarà fins a la comarca tarragonina del Montsià, on oferirà una actuació en la localitat d’Ulldecona a les 19 hores.

juliol 20_page-0001Després d’aquestes actuacions en municipis limítrofs d’altres autonomies, diumenge Trobadorets portarà el seu espectacle ‘A Xalar’ a la localitat d’Onda, a la Plana Baixa, on els més menuts els esperen amb gran ànsia, després dels èxits de públic d’anteriors visites. D’aquesta manera, el Teatre Musical Formiques d’Onda tornarà a gaudir de la música de ‘A Xalar’ i de conegudes cançons uns altres de discos de l’extens repertori de Trobadorets.

“Encara que des de Trobadorets no hem parat ni un moment, i hem ofert concerts i cançons als xiquets i xiquetes durant el confinament, comencem aquest cap de setmana un nou cicle carregat d’actuacions per a portar la diversió als més xicotets de la casa, perquè necessiten divertir-se després d’una període tancats a casa i sense ni tan sols parcs on jugar”, explica el vocalista de la formació, Pau Sancho.

Després d’un cap de setmana que marca un inici de temporada estiuenca ben carregada, Trobadorets continuarà oferint la seua música infantil al llarg de municipis i comarques. Amb quasi 500 concerts a l’esquena des que aquest projecte musical infantil i en valencià començara a caminar, Trobadorets s’ha convertit en el grup de referència dins del panorama de la música familiar en el nostre territori. No hi ha festa, festival o acte benèfic que no compte amb ells i l’èxit està garantit. Després de ‘Sons i cançons’, ‘Trobadorets’ i ‘Una cançoneta i mo n’anem’, el seu últim disc, ‘A xalar!’ ha suposat un pas decisiu en la seua carrera.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *