Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 02:15

Garcia: "En quatre mesos l'únic que ha fet C's ha sigut copiar i traduir un text nostre"

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

Compromís per Castelló ha tornat a presentar la Declaració Institucional per mostrar el seu suport als treballadors i treballadores de l'Hospital General

El grup Compromís per Castelló va presentar el mes passat una Declaració Institucional per ser aprovada en el plenari de l'Ajuntament de Castelló en què reivindicava una solució per resoldre les problemàtiques de recursos humans denunciades en un comunicat per part dels sindicats CCOO, UGT, CSIF, Intersindical, Satse i SAE a l'Hospital General Universitari de Castelló.

El text ha estat vetat pel grup Ciudadanos perquè estava escrit en valencià.  El portaveu de la coalició, Ignasi Garcia, reitera que: "Ciudadanos ja ha mostrar dues vegades la seua intolerància i menyspreu a la nostra llengua. És intolerable que un grup polític li diga a un altre com ha d'escriure o parlar, i que vete una reivindicació justa perquè estiga escrita en valencià".  

A més a més, ha explicat: "No volen defensar el bilingüisme, perquè si fóra així vetarien també aquelles que sols estan en castelló". "En quatre mesos l'únic que ha fet el partit carabassa ha sigut copiar i traduir una Declaració Institucional nostra i fer-la passar per seua i impedir que fem ús de la nostra llengua a les institucions", assenyala.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí