Noticias Castellón
viernes, 27 de enero del 2023 | Última actualización: 22:27

Compromís inicia al Raval Universitari la campanya 'Castelló, Pam a Pam'

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Ignasi Garcia: "Gràcies a Compromís s’han adquirit els terrenys per al futur institut de Crémor"

Compromís ha engegat aquest matí la campanya Castelló Pam a Pam, amb una trobada veïnal al Raval Universitari. La coalició comença aquesta campanya amb la intenció de recórrer el barris de Castelló escoltant i prenent nota de les necessitats del veïnat, i també per fer valdre les polítiques que durant aquestes dues legislatures han transformat Castelló en una ciutat més progressista, més verda i més igualitària.

Els membres de la candidatura de Compromís per Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, han pogut parlar amb el veïnat del barri i escoltar les seues inquietuds i suggeriments per millorar el Raval. Seguidament, la regidora de Compromís, Verònica Ruiz, i el candidat, Víctor Zahinos, veïns del barri, han fet una xicoteta intervenció per posar en valor la tasca de Compromís al Govern de la ciutat, especialment pel que fa als projectes que han millorat el Raval Universitari.

La regidora, Verònica Ruiz, ha destacat, entre altres projectes, la construcció del nou CEIP Vicent Marzà, les 16 noves aules públiques de 2 anys a la ciutat i l'adquisició dels terrenys dotacionals per al futur institut a Crémor per donar solució a la saturació que pateix l'IES Bovalar. I també ha reivindicat els serveis sanitaris "que mereixem al Raval Universitari". "Ja siga a l'ajuntament, a les corts valencianes o el senat o el congrés, hem demostrat que Compromís som gent normal fent polítiques valentes i amb l'objectiu de millorar la vida de les persones", ha conclòs.

Per la seua banda el candidat per Compromís per Castelló, Víctor Zahinos, ha posat en valor l'aposta de la coalició per la mobilitat sostenible amb l'ampliació de la xarxa de carril bici fins als 82 km i ha afirmat: "Compromís treballarem per a superar els 100 km i connectar la ciutat de forma més amable i ecològica". Pel que fa a la joventut ha destacat l'obertura de 4 centres de participació per a oferir alternatives d'oci autònom als joves, un d'ells al Raval Universitari.

A més a més, en aquest acte ha participat el regidor de mobilitat de València, Giuseppe Grezzi, un referent en polítiques ecologistes i centrades en les persones, com l'ampliació del carril bici fins als 180 km o el reforç de l'EMT, fent aquest servei siga un dels serveis més valorats de la ciutat de València. "A Castelló ja s'ha iniciat el camí cap a un model de mobilitat sostenible necessari per a cuidar el planeta, com estem fent a València", ha celebrat Grezzi. "És un fet que només amb Governs amb Compromís podem aconseguir ciutats més verdes i sostenibles", ha conclòs.

Finament, el portaveu de la coalició, Ignasi Garcia, ha donat pas a les preguntes i suggeriment de les veïnes i veïns del barri, i ha volgut remarcar que "la força de Compromís a Castelló i el Grau és la que millor representa els interessos de la majoria treballadora". "Amb Governs amb Compromís es busquen solucions i es blinden els serveis públics com hem fet amb l'adquisició dels terrenys per un nou institut a Crémor que descongestione l'IES Bovalar", ha destacat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí