domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
‘Food Fest Xilxes 2021’, un festival amb food truck i música en direct, la novetat de les festes del Crist de la Jonquera ‘Food Fest Xilxes 2021’, un festival amb food truck i música en direct, la novetat de les festes del Crist de la Jonquera

- 11 septiembre, 2021 -

Els festejos se celebren dels dies 18 al 26 i el tribut a la ‘Orquestra The Waije’ és altre dels actes nous, junt a l'homenatge a les... ‘Food Fest Xilxes 2021’, un festival amb food truck i música en direct, la novetat de les festes del Crist de la Jonquera

Els festejos se celebraran del 18 al 26 de setembre i el tribut a la ‘Orquestra The Waije’ és un altre dels esdeveniments nous, junt a l’homenatge a les regines de les festes

Castellón Información

L’Ajuntamenmt de Xilxes celebrarà les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre, una setmana festiva amb una selecció d’actes adaptats a la situació de pandèmia i pensats per a tots els públics.

La programació inclou prop de 30 propostes, entre les quals destaca la incorporació del ‘Food Fest Xilxes 2021′, un festival de 3 dies que combina les food trucks amb concerts de música en directe. En concret, el públic podrà gaudir de 6 concerts i tributs entre el 23 i 25 de setembre.

Així mateix, l’acte homenatge a la ‘Orquestra The Waije’ és un altre dels esdeveniments nous de l’agenda festiva, junt a l’homenatge a les regines de les festes organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes La Sort.

L’espectacle infantil ‘Hechicera’, el sopar de pa i porta i la posterior actuació de l’Orquestra Montesol obriran els festejos el dissabte 18, mentre que les propostes teatrals, les activitats infantils i esportives, els actes religiosos, el concert de la Unió Musical Santa Cecilia o el castell de focs artificials completaran la setmana.

L’activitat festiva estarà subjecta als protocols COVID-19 vigents marcats per la Conselleria de Sanitat i haurà d’acabar abans de les 00.30 hores de la nit.

Whatsapp Telegram