Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 30 de marzo del 2023 | Última actualización: 21:58

Advertisement
Advertisement

La Fira Medieval de Mascarell rep més de 9.000 euros de Turisme per a la seua promoció

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

L’esdeveniment se celebra el primer cap de setmana de novembre i la pedania de Nules torna època medieval amb espectacles, activitats, productes artesanals i exhibicions

Castellón Información 

L’Ajuntament de Nules ha aconseguit una ajuda de 9.332,91 euros per a la promoció i organització de la Fira Medieval de Mascarell que se celebra el primer cap de setmana de novembre.

Aquesta subvenció s’emmarca en el programa anomenat ‘Impuls de la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana’ que atorga Turisme Comunitat Valenciana i va destinada a la passada edició, en concret a la XII Fira Medieval de Mascarell.

La regidora de Tradicions, Patricia Cascales, comenta que “aquesta fira està consolidada i és un gran atractiu tant per als nostres veïns com per als visitants. I el que volem any enrere any és dinamitzar-la i fer-la més atractiva si cal per a tot tipus de públic, a més de promocionar Mascarell com un reclam turístic. De fet, aquesta subvenció del Consell ens ajuda a la seua organització i com no a donar-la a conéixer per tot el territori valencià”.

IMG_2818El primer cap de setmana de novembre Mascarell s’engalana per a tornar a l’època medieval amb espectacles, activitats, productes artesanals i exhibicions que fan que aquest recinte totalment emmurallat es convertisca en un gran atractiu per als milers de visitants que recorren els seus carrers en els dies de celebració de la sua Fira Medieval.

Cal recordar que Mascarell compta també amb una subvenció 306.005,97 euros procedent del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) emmarcada en el Pla Estratègic Global de Turisme de la Unió Europea per a potenciar les inversions en immobles de patrimoni cultural, amb la qual es pretén fer accessible el recinte interior emmurallat eliminant les voreres per a

vianants del nucli urbà, es tracta d’un projecte amb un import total de 734.224, 29 euros i amb el qual es vol millorar aquest recinte que té un alt valor patrimonial i cultural.

Mascarell va ser declarat Be d’Interés Cultural (BIC) en l’any 1996 i és l’únic recinte emmurallat en la seua totalitat de la Comunitat Valenciana.

Advertisement
Advertisement