lunes, 17 de enero, 2022  |  
Les festes de Sant Pere a La Ribera de Cabanes arriben a la seua fi aquest cap de setmana Les festes de Sant Pere a La Ribera de Cabanes arriben a la seua fi aquest cap de setmana

- 2 julio, 2021 -

Morralla explica que estan molt satisfets perquè els veïns "han actuat de forma molt organitzada i complint les normes sanitàries" Les festes de Sant Pere a La Ribera de Cabanes arriben a la seua fi aquest cap de setmana

Morralla explica que estan molt satisfets perquè els veïns “han actuat de forma molt organitzada i complint les normes sanitàries”

Castellón Información

Després d’una setmana repleta d’actes, celebracions i parcs infantils que han fet gaudir tant als veïns i veïnes de Cabanes i La Ribera com als visitants de pobles veïns, les festes en honor a Sant Pere estan arribant a la seua fi. Aquest divendres 2 de juliol, el poliesportiu municipal acull un festival de variettes replet d’humor i música, enfocat perquè la gent adulta gaudisca de l’actuació, i serà demà quan La Ribera viurà el dia final d’unes festes històriques per l’alta expectació social que han despertat malgrat les obligacions higièniques que havien de respectar-se en el marc de la pandèmia per la Covid-19.
Demà, a les 18.30 h, el grup Jarana amenitzarà un tardeo en el poliesportiu municipal. Un aperitiu per al castell de focs artificials que donaran per finalitzades les festes per Sant Pere a les 22.30 h, a càrrec de Pirotècnia Tomàs de Benicarló.

“Estem molt satisfets amb les festes perquè els veïns i veïnes han participat molt de cada activitat organitzada”, explica la regidora de Festes, Lidón Morralla, al mateix temps que expressa la gratitud per “el respecte que han tingut cap a les mesures de seguretat”. La setmana de festes va tindre com a principal esdeveniment la missa solemne en honor al patró el dimarts 29, dia oficial de celebració del sant. En els dies restants, els xiquets han sigut els protagonistes de les activitats, amb un parc infantil i un parc aquàtic que han posat un somriure en la cara de cada xiquet i de cada xiqueta.

Whatsapp Telegram