Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 11:49

Èxit d'assistència a la Fira de Santa Caterina a Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

La ciutat ha celebrat esta festa tan popular en la seua primera edició declarada com a festa d'Interés Turístic

Este matí al voltant de les 9 del matí s'ha inaugurat la fira de Santa Caterina a Vila-real. Multitud de persones s'han acostat fins al centre per a poder disfrutar d'este dia tant en família com en amics. La Fira ha comptat amb 225 llocs que estaràn oberts fins a les 21:00 hores. 

Molts xiquets han assistit on han pogut disfrutar de parades amb xurros, castanyes, cotons dolços, joguets i llocs amb manualitats artesanes. Cal destacar que, enguany els llocs s'han establit en diferents carrers amb major espai entre parades per a poder garantir així una menor congestió i evitar aglomeracions. 

Així doncs, les ubicacións de la Fira s'han establit entre la Plaça Major amb 57 llocs, el Raval amb 54, José Ramón Batalla i Hospital amb 78 i Tarancón amb 20 llocs. En esta quantitat de parades es poden diferenciar la presència de 20 llocs dedicats d’ONG’S, 65 d‘alimentació, 2 de licors i cervesa artesanals, 29 de joguets, 27 d’artesania, 9 de bijuteria, 17 de complements i 10 dedicats a altres productes.

Els carrers de Vila-real estan repletes de gent que vol disfrutar del dia, que cal destacar que el temps ha acompanyat prou amb bona temperatura. Per la seua banda, l'hostaleria ja fa cosa d'un mes que estava rebent reserves per a este dia i que esta setmana han hagut de penjar el cartell de complet. 

La tasca de la Policia Local de Vila-real està sent clau en el control d'un esdeveniment d'estes característiques. A més, ha volgut aconsellar la població per a evitar esglais. Posat que, ha preparat un dispositiu especial per a esta ocasió. Entre els consells que ha donat estan el de portar la motxilla o el bossa de mà sempre en la part davantera, pegat al cos i tancat, portar només els diners i documentació imprescindibles, així com mantindre controlat en tot moment el mòbil i cartera, no deixar sobre taules o bancs ni allotjar-ho en la butxaca posterior del pantaló. També, respecte dels més xicotets ha alertat que és molt important portar-los sempre de la mà i no perdre'ls de vista.