Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 12:59

Èxit d'acollida de les visites guiades gratuïtes de Suera que viurà aquest cap de setmana les últimes sessions

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

La iniciativa s'ha desenvolupat durant l'estiu i ha aconseguit convertir usos, costums i tradicions locals en un reclam turístic amb 120 participants

Castellón Información

Suera encara amb èxit l'últim cap de setmana de visites guiades gratuïtes oferides per l'ajuntament i que s'han realitzat durant tot l'estiu. Una activitat que s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l'associació Centre Cultural Suera, amb l'objectiu de promocionar l'etnografia de la localitat i que forma part de l'estratègia impulsada fa anys per a convertir en reclam turístic les tradicions, usos i costums locals.

Per a poder gaudir aquest cap de setmana de les últimes visites, que són d'11.00 a 13.00 hores aproximadament, dissabte i diumenge, és necessari inscriure's en la Tourist Info de Suera trucant al telèfon 630 636 575, també a través de la web www.itinerantur.com o enviant un correu electrònic a info@aquiestoycaravaning.com. No obstant això, i sempre que queden places lliures, és possible formar part de l'activitat apuntant-se el mateix dia. Totes les visites compten amb guia oficial i en els idiomes valencià, castellà, anglés i francés.

S'han desenvolupat durant tots els caps de setmana i han sigut unes 120 persones fins ara les que han participat en aquesta experiència, principalment de les províncies de Castelló i València, però les visites també han despertat l'interés de turistes d'altres zones d'Espanya i en menor mesura de l'estranger atés que per primera vegada l'itinerari guiat s'ofereix també en diversos idiomes.

 width=

Així mateix, de l'enquesta realitzada entre els participants es desprén un alt grau de satisfacció de l'activitat i que les visites guiades han sigut el motiu que els ha portat a Suera, així com que la realització de l'experiència ha contribuït al seu propòsit, és a dir, aprendre sobre l'etnografia i els costums d'aquest municipi de la Serra d’Espadà.

Se estrena en Sueras la exposición de Santiago Moliner ‘Gent de poble’ en la Casa de la Cultura