viernes, 28 de enero, 2022  |  
Exhibició de grafitis a càrrec d’escolars y grafiters al III Concurs exhibició de grafit Esprai a Vila-real Exhibició de grafitis a càrrec d’escolars y grafiters al III Concurs exhibició de grafit Esprai a Vila-real

- 27 junio, 2015 -

El concurs, promogut per la Regidoria de Joventut, va obrir aquest dimarts les activitats de l'edició, amb l'exhibició del col·legi La Panderola Exhibició de grafitis a càrrec d’escolars y grafiters al III Concurs exhibició de grafit Esprai a Vila-real

Castellón Información

Aquest matí s’han desemvolupat les activitats programadas per a hui del III Concurs exhibició de grafit Esprai, que hui tenien lloc al Centre de Congressos, Fires i Trobades. La jornada s’ha caracteritzat per la plasmació de les obres seleccionades a concurs i activitats durant tot el dia.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha acompanyat els concursants aquest matí.

Els guanyadors del concurs han rebut un primer premi de 500 euros i la possibilitat de plasmar l’obra en gran format en un mur de la ciutat pendent de decidir, un segon premi de 300 euros i cinc tercers premis de 100 euros cadascun.

El III Concurs exhibició de grafit Esprai, promogut per la Regidoria de Joventut, va obrir  aquest dimarts les activitats d’aquesta edició, amb l’exhibició dels alumnes del col·legi La Panderola, que van plasmar els coneixements adquirits en el curs de grafit realitzat prèviament en un dels murs del col·legi. Les activitats d’Esprai han continuat amb noves exhibicions de l’art del grafit al llarg de tota la setmana, a través del treball de Leonart 101, guanyador de la primera edició del certamen, Dean, primer premi en la segona edició d’Esprai, i els reconeguts grafiters Duke 103, Orice, Dime-Loe, Ons, Hueso i Kam. L’exhibició es realitzarà en el pont de la carretera de Borriana.

Whatsapp Telegram