miércoles, 26 de enero, 2022  |  
Eva Alcón es reuneix amb el nou president del CEEI per a crear sinergies i impulsar la transferència de coneixement Eva Alcón es reuneix amb el nou president del CEEI per a crear sinergies i impulsar la transferència de coneixement

- 22 diciembre, 2020 -

Alfredo R. Cebrián, també CEO de l'empresa Cuatroochenta, amb seu al Parc Científic de l'UJI, ha afirmat que "la Universitat és clau per al... Eva Alcón es reuneix amb el nou president del CEEI per a crear sinergies i impulsar la transferència de coneixement

Alfredo R. Cebrián, també CEO de l’empresa Cuatroochenta, amb seu al Parc Científic de l’UJI, ha afirmat que “la Universitat és clau per al teixit empresarial”

Castellón Información

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha mantingut una reunió amb el nou president del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI), Alfredo R. Cebrián, per tal de conèixer els objectius que s’ha marcat la nova presidència i establir noves vies de col·laboració entre ambdues institucions. A la reunió també han assistit el vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria, David Cabedo, i el director del CEEI, Justo Vellón.

La rectora Eva Alcón ha assenyalat que “aquesta és una magnífica oportunitat per a enfortir la relació i establir sinergies entre la Universitat i el CEEI perquè quan les institucions col·laborem no sols sumem, sinó que multipliquem”. En aquest sentit, ha destacat la importància d’establir accions conjuntes que impulsen la transferència de coneixement per tal de contribuir així a la transformació de la societat.

Per la seua part, el nou president del CEEI i també CEO de l’empresa Cuatroochenta, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de l’UJI, ha afirmat que “la Universitat és clau per al teixit empresarial” i ha subratllat el potencial de bastir ponts per a conjuminar esforços en una mateixa línia i optimitzar així els recursos. D’altra banda, també ha subratllat que “el principal vector entre la Universitat i les empreses és el talent”, i ha destacat “el gran potencial que té per a les empreses l’estudiantat amb coneixement de la investigació que es realitza a la Universitat perquè materialitza molts casos d’èxit”.

Whatsapp Telegram