viernes, 22 de octubre, 2021  |  
L’entrega de les claus de la festa a Cristina Pesudo inaugura les festes de la Mare de Déu de Gràcia L’entrega de les claus de la festa a Cristina Pesudo inaugura les festes de la Mare de Déu de Gràcia

- 31 agosto, 2018 -

La baixada de la verge des de l'ermitori, el partit del Villarreal CF i les discomòvils completaran la primera jornada L’entrega de les claus de la festa a Cristina Pesudo inaugura les festes de la Mare de Déu de Gràcia

La baixada de la verge des de l’ermitori, el partit del Villarreal CF i les discomòvils completaran la primera jornada

Castellón Información

 El lliurament de la Clau de la Festa a la reina del 2018, Cristina Pesudo, i la tradicional Crida, aquesta vegada protagonitzada pel director teatral Joan Raga, han obert oficialment les festes que Vila-real celebra en honor a la seva patrona, la Mare de Déu de Gràcia. Com en les últimes edicions festives, la cita s’ha desenvolupat des de la balconada de la Fundació Caixa Rural, a la plaça de la Vila.
D’altra banda, l’acte més esperat de la jornada d’avui arrenca a les 17.00 hores, amb la sortida de la imatge de la patrona de la seva ermitorio del Termet per arribar, entorn d’una hora després, a la ciutat. Autoritats, entitats i veïns l’acompanyaran fins a l’església arciprestal, on romandrà fins al final dels festejos, el diumenge, 9 de setembre.També cal destacar el partit que enfrontarà al Vila-real i al Girona en l’Estadi de la Ceràmica a les 22.00 hores i que comptarà amb actuacions musicals prèvies a la trobada.

A partir de la mitjanit les discomóviles coparan els carrers del recinte de la Vila en una festes que es preveuen multitudinàries.

Whatsapp Telegram