martes, 21 de septiembre, 2021  |  

- 30 diciembre, 2014 -

El representant de Compromís al consell ha comentat que “un dels acords que es va prendre en la darrera reunió va ser la reducció...

El representa de Compromís al consell d’administració de l’Hospital Provincial ha explicat que en la darrera reunió del consell va preguntar per què no es reduïa també el sou de l’administrador, com figurava originalment en l’expedient, i no va obtindre cap resposta

Castellón Información

Enric Nomdedéu, representant de Compromís en el consell d’administració de l’Hospital Provincial, ha declarat avui que “ens sorprés que el Conseller Llombart diga públicament que el sou de l’administrador de l’Hospital Provincial, Miguel Llorens, li sembla desmesurat, quan en la darrera reunió del consell d’administració des de Compromís vam preguntar el perquè s’havia retirat la baixada de sou d’aquesta persona, i ningú no va respondre”.

Enric Nomdedéu ha comentat que “un dels acords que es va prendre en la darrera reunió del consell va ser la reducció dels sous dels dirigents de l’Hospital. En l’expedient inicial figurava una baixada de 15.000 euros anuals per a l’administrador de l’Hospital però en canvi en l’ordre del dia de la reunió aquesta reducció ja no hi figurava. Davant d’aquesta circumstància vam preguntar el perquè i no vam obtindre resposta”.

El representant de Compromís ha recordat que “el conseller estava present a la reunió, de manera que no li pot sorprendre que l’administrador continue amb el sou anterior”.

Enric Nomdedéu ha comentat que “potser tot açò es puga explicar com una baralla interna del PP, de manera que les pressions des de la Diputació hagen fet que, finalment, el sou de Miguel Llorens es mantinga. Un sou elevadíssim d’una persona de la confiança de Carlos Fabra i la gestió econòmica del qual s’ha demostrat desastrosa. I a la fi, una baralla interna que es resol amb despesa de diners públics, com tantes vegades fa el PP”.

Whatsapp Telegram