Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 12:25

Els cursos del centre FPA de Nules tenen molt bona acollida

Tiempo de Lectura: 55 segundos

Noticias Relacionadas

Els cursos de Balls de Saló i de Costura Bàsica han tingut que duplicar la capacitat i el curs de Tast de Vi va tancar la matrícula per falta d'espai

El Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) de Nules està realitzant els cursos de temps lliure per a població adulta amb una gran participació. De fet, els cursos de Balls de Saló i de Costura Bàsica han tingut que duplicar la capacitat per a donar cabuda a tothom, i el curs de Tast de Vi i Maridatge amb Formatges va tancar la matrícula per falta d'espai.

L'Ajuntament de Nules aposta per oferir un programa estable d'activitats per a tots els sectors de la població i es congratula de l'acceptació que tenen les accions formatives i d'oci enfocades a les persones adultes.

Així doncs, cal assenyalar que l’alumnat d’aquests cursos està format per persones no sols de Nules també d’altres poblacions del voltant. A més, el Centre de Formació de Persones Adultes de Nules compta també amb una ampla oferta educativa amb cursos de titulació oficial.