Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

La companyia ‘La Trócola’ obrirà la XXVII edició de Reclam el 2 de novembre a l’UJI

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

El Teatre Els XIII de Vila-real acollirà el dissabte 3 a partir de les 20 hores l’espectacle de dansa Nagare del Grup Circle of Trust

Castellón Información

La vint-i-sisena edició de la Mostra de Teatre Reclam s’inaugura divendres 2 de novembre a la Universitat Jaume I amb una funció per a tot tipus de públic. Emportats de la companyia La Trócola és un espectacle de circ que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes (portes). A través del joc amb allò que és visible i allò que no ho és, fent ús de llenguatges com ara el musical, humorístic, o poètic, emergeixen imatges i idees originals, l’estètica de les quals submergeix l’espectador en un atractiu viatge per als sentits. La cita és a les 20 hores al Paranimf universitari amb un preu de 8 euros (6 reduït) i 3 euros per als xiquets i xiquetes.

Per dissabte 3 de novembre hi ha diversos espectacles per la tota la geografia castellonenca. A les 18 hores al Teatre Municipal de Betxí s’iniciarà l’espectacle de titelles La Maria no té por de la companyia Disparatario. A les 19 hores a la sala Carles Pons de Vilafranca, la companyia Pela i Pelu presenta l’obra del mateix nom Pela i Pelu, en què dues dones sense filtre es mostren a la manera més fresca i absurda el seu pas per la glòria, amb un toc humorístic i musical. El mateix dia a les 19 i 21 hores la companyia Producció Heartbreak Hotel oferirà el monòleg Who is me. Pasolini en l’Auditori de Castelló de la Plana.

El Teatre Els XIII de Vila-real acollirà també dissabte 3 a partir de les 20 hores l’espectacle de dansa Nagare del Grup Circle of Trust. Per últim, el Teatre Municipal de Vinaròs acull a partir de les 22.30 hores l’obra Improvisa, tío! un espectacle d’Improclan Producciones. En el mateix escenari, però el diumenge 4 de novembre a partir de les 18 hores el Teatre Municipal de Vinaròs acull la representació de La Gallina dels ous d’or de la companyia Zuz-Zum Teatre. La programació per al cap de setmana finalitzarà amb la Companyia Mumusic Circus en el Teatre Municipal Carmen Tur de la Vall d’Uixó amb la representació circense Amigoo a partir de les 19 hores.

Advertisement
Advertisement