Noticias Castellón
miércoles, 08 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

El PSPV renova el cartell electoral d’Alcalà i Alcossebre, José Herrera serà l’alcaldable

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

L’assemblea avala la gestió del portaveu Joan Ronchera i planteja “un tàndem d’èxit” per a recuperar l’Alcaldia del municipi per al Partit Socialista

José Herrera encapçalarà la candidatura socialista a l’alcaldia d’Alcalà de Xivert i Alcossebre. És la decisió unànime de l’agrupació local del PSPV-PSOE, que aposta per una figura nova per a recuperar la governabilitat “i retornar tot allò que el nostre poble ha anat perdent al llarg dels anys”.

El cap de llista dels socialistes és ben conegut a la localitat per la seua faceta empresarial, dirigint des de fa molts anys el seu propi negoci de producció i comercialització de productes agrícoles, entre els quals la prestigiosa tomata de penjar d’Alcalà. Està, a més a més, involucrat en el teixit associatiu municipal amb diferents responsabilitats.

Herrera ha acceptat l’envit de concórrer el 28-M amb la il·lusió de cristal·litzar el canvi al municipi, “volem construir una alternativa útil, oberta i progressista per a governar el nostre poble i que mai més torne a deixar escapar el tren del progrés”.

L’oficialment proclamat com a candidat ha anunciat que la maquinària electoral “està ja en marxa” i que compten sobre la taula amb propostes econòmiques “enfocades a impulsar el turisme i el desenvolupament industrial i a defensar el caràcter agrícola del terme”.

Herrera diu que “per convicció i vocació impulsaré tot un paquet de mesures de justícia social i igualtat potents que situaran al nostre poble com un referent de les polítiques socials més avançades”.

El col·lectiu local socialiste considera que Herrera “té una forma de ser dialogant i moderada molt necessària per a transformar Alcalà i Alcossebre, dos nuclis que, en opinió general de tots, precisen d’un canvi de rumb perquè ja pateixen les conseqüències de l’esgotament d’un projecte -el de Francisco Juan- que s’estira ja durant massa anys. Cal recuperar la gestió del dia a dia, en especial en matèria social i econòmica, però sense oblidar qüestions amb visió de futur a mitjà o llarg termini”.

Joan Ronchera, el tàndem perfecte

A banda de donar llum verd a la proposta de convertir Herrera en candidat, l’assemblea socialista també ha avalat Joan Ronchera com a company “d’un tàndem d’èxit” per a guanyar Alcalà i Alcossebre”.

Ronchera fa un pas al costat però continuarà ocupant un lloc molt destacat en la candidatura, el número dos, i en el futur organigrama polític de l’Ajuntament d’Alcalà i Alcossebre, on assumirà, en cas que els electors ho decidisquen, el càrrec de tinent d’alcalde.

Tant Herrera com Ronchera es marquen com a principal compromís “redreçar la política local amb noves idees i energies renovades per a impulsar amb garanties el nostre municipi”.

Així mateix, el PSPV d’Alcalà i Alcossebre agraeix l’esforç de l’actual portaveu local socialista “per mantindre durant les últimes legislatures una oposició ferma i constructiva, amb la qual ha aconseguit incrementar els vots per al partit del puny i la rosa en un 50 per cent en les últimes dues eleccions”.

Per últim, Herrera ha assegurat que “no hauria donat mai el pas sense comptar amb Joan, qui ha dissenyat un projecte solvent, rigorós i ambició per a Alcalà i Alcossebre”.