Noticias Castellón
martes, 31 de enero del 2023 | Última actualización: 15:02

Alcalà-Alcossebre augmentarà la seua competitivitat en turisme familiar

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

L’ajuntament licita un servei de consultoria per a millorar el posicionament turístic en aquest sector

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha licitat la prestació del servei de consultoria i assessorament tècnic per al desenvolupament del producte Turisme Familiar. La licitació s'ha publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic i les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 24 de gener. És una altra de les accions finançades per la Unió Europea, amb fons Next Generation EU, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència amb el qual s'ha dotat al Pla de Sostenibilitat Turística en Destins del municipi.

Alcalà-Alcossebre compte des de l'any 2016 amb el Segell de Turisme Familiar que atorga la Federació Espanyola de Famílies Nombroses i des de 2021 forma part del Club de Producte de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana (Tour&Kids) , la qual cosa garanteix que els serveis i oferta turística del municipi s'adapten a les necessitats d'aquest nínxol de mercat.

A través d'aquest nou servei de consultoria, s'analitzarà la situació actual del producte Turisme Familiar, es redactarà un manual de producte i un Pla d'Acció per a, posteriorment, plantejar una secretaria tècnica que permeti aplicar les accions recomanades i, sobretot, captar i adherir empreses i coordinar les seues accions amb les de l'Ajuntament i agents implicats. La sensibilització i implicació de l'empresariat local serà fonamental a l'hora de desenvolupar totes les millores previstes.

Alcalà-Alcossebre posseeix un potencial destacat en turisme familiar, en comptar amb una infraestructura turística i hotelera molt important, nombrosos recursos patrimonials i naturals i una gran oferta d'activitats per a poder realitzar en família. L'Alcalde Francisco Juan ha destacat “l'aposta que ja es va fer des de l'any 2016 en aquesta mena de turisme, que és un de les nostres principals fonts de visitants, i la consolidació que suposarà aplicar les noves accions que es proposaran”.