Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

El PSPV de Benicàssim anuncia que no impulsarà una moció en l'Ajuntament

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

Miguel Alcalde, tendeix la mà a l'alcaldessa de la localitat per a tancar un acord per a l'aprovació dels pressupostos de 2023

El PSPV-PSOE de Benicàssim no impulsarà una moció de censura contra l'alcaldessa del PP, Susana Marqués, en considerar que "no és moment d'aprofundir en la inestabilitat política a només sis mesos de les eleccions municipals". El portaveu del PSPV local, Miguel Alcalde, tendeix la mà a l'alcaldessa de la localitat per a tancar un acord per a l'aprovació dels pressupostos de 2023 que lluiten contra la inflació i que aposten per la generació d'ocupació. "Lamentem que Benicàssim haja estat sumida en un estat permanent de paràlisi política durant tota la legislatura".

"Plantejarem el diàleg com a via de solució a la situació política de bloqueig que viu la nostra població, aportant propostes i controlant la gestió municipal", explica el dirigent. El portaveu socialista destaca que "el PSPV es presenta com l'única alternativa seriosa davant un govern desnortat que ni ha fet ni ha deixat fer pel futur de Benicàssim". Alcalde compta amb el suport de l'executiva provincial liderada per Samuel Falomir.