Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

EL PSPV confia en la injecció de més de 8 milions d'euros de Govern Central per millorar el litoral de Moncofa

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

El Partit Socialista de Moncofa continuaran donant suport a les concentracions com l'última convocada per l'Associació de Veïns de la Platja les Cases de Moncofa i les del sector C

El Govern de Pedro Sánchez ha anunciat la inversió de 8,38 milions d'euros per a la construcció d'espigons en la platja de Moncofa. Segons la regidora socialista en l'ajuntament Maribel Masiá, "aquesta inversió suposarà un fort impuls per a Moncofa com a destí turístic i també una notícia esperançadora per a molt veïns i veïnes de la costa".

El primer pas d'aquest projecte ha sigut la publicació a exposició pública. "Un pas més perquè la regeneració del litoral de Moncofa siga una realitat", ha afirmat Masiá, qui també ha reivindicat que "ha hagut de ser un govern progressista presidit per Pedro Sánchez qui pose les solucions, de nou, sobre la taula i amb solucions reals, com hem pogut veure a la platja d'Almenara".

En aquest sentit, la regidora socialista ha explicat que des del Partit Socialista de Moncofa continuaran donant suport a les concentracions com l'última convocada per l'Associació de Veïns de la Platja les Cases de Moncofa i les del sector C. "És la nostra obligació moral donar suport a unes reivindicacions que volen millorar el nostre municipi, com hem fet sempre, amb la seguretat de saber que els governs socialistes compleixen amb Moncofa".