jueves, 4 de marzo, 2021  |  
El PP d’Almassora demana mesures per a blindar el teixit productiu local El PP d’Almassora demana mesures per a blindar el teixit productiu local

- 22 enero, 2021 -

El municipi ha aconseguit una taxa d'atur del 14,72%, el resultat més elevat dels últims quatre anys El PP d’Almassora demana mesures per a blindar el teixit productiu local

El municipi ha aconseguit una taxa d’atur del 14,72%, el resultat més elevat dels últims quatre anys

Castellón Información

El Partit Popular a l’Ajuntament d’Almassora ha fet una crida a totes les forces polítiques per a “crear un front comú que blinde el teixit productiu d’Almassora i cree ocupació”. Les dades sanitàries “són molt preocupants i s’ha d’assistir a la sanitat perquè la vida és el primer”. No obstant això, exposa María Tormo, portaveu del PP a Almassora, “no podem donar l’esquena als indicadors econòmics”.

La localitat ha aconseguit una taxa d’atur del 14,72%, el resultat més elevat dels últims quatre anys. “No podem continuar donant l’esquena a aquesta circumstància i actuar com si això no fora amb nosaltres. Per això creiem que les polítiques a nivell municipal han de canviar per a deixar de donar l’esquena als milers de professionals, comerciants, autònoms i pimes que hui encara poden continuar pujant la persiana del seu negoci”.

Per a Tormo, “és una responsabilitat de tots actuar. I fer-ho de la mà dels qui més saben a crear ocupació: el nostre teixit productiu”. Per això, per a la portaveu del PP és fonamental “aplicar una política sòlida, ambiciosa i decidida a favor dels qui estan arriscant les seues capitals per a donar-nos el millor servei i generar ocupació”.

Almassora, amb prop de 2.000 veïns en atur segons dades del mes de desembre de 2020, “ha d’actuar sense més esperes”. “I creiem que amb 100.000 euros, els únics que PSOE i Ciutadans han considerat que havien de reservar per a autònoms i empreses, no tenim ni per a començar”.

De fet, el PP va sol•licitar en el pressupost de 2021 una partida inicial de 500.000 euros que van rebutjar PSOE i Ciutadans. “Cal reservar un fons de mig milió d’euros inicial i anar ampliant al llarg de l’any. Perquè en aquests catorze dies en què la restauració i l’hostaleria estan tancant són milers les famílies que no saben si podran pagar a final de mes les seues hipoteques i despeses corrents. I al febrer, la situació no pot empitjorar per la inacció dels qui governen. Urgeix actuar”, ha assenyalat l’edil.

Whatsapp Telegram