Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 12:09

El ple aprovarà una declaració de Compromís per la construcció del Hospital General

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

Tots els grups polítics de Castelló s’han manifestat a favor de la proposta del grup que ha defensat Ignasi Garcia

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat amb el suport de tots els grups polítics la Declaració Institucional presentada per Compromís per a reclamar que el Consell incloga una partida pressupostària per al pròxim exercici per tal de garantir el començament de les obres del nou Hospital General Universitari de Castelló.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha afirmat que “és essencial que el projecte contemple, d’acord amb la llei, habitacions d’ús individual, ja que això millora la qualitat de l’atenció als pacients”. A més a més, ha recordat que la construcció d’un nou Hospital General a Castelló és una inversió que suposarà 241 milions d’euros, tal com va anunciar el Govern del Botànic.

“Aquestes millores no només beneficiaran el Departament de Salut de Castelló“, ha afegit Álvaro, “sinó que també milloraran la vida de les persones a tota la comarca, ja que aquest hospital és un referent en moltes especialitats”. “Proporcionar un servei de salut de qualitat, amb les infraestructures i els equips humans adequats, millora la qualitat de vida de tota la comunitat”, ha conclòs Garcia.