Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:41

El Consell Escolar Municipal de Betxí decideix que les festes patronals siguen lectives

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 21 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcalde de la localitat i la regidora d’Educació voten en contra de la mesura, que s’aprova per 6 vots a favor i 5 en contra

El Consell Escolar Municipal de Betxí s'ha reunit per a establir el calendari escolar per al pròxim curs que arrancarà el setembre vinent. Enguany, i a diferència de la unanimitat que hi ha hagut normalment en la reunió, s’ha donat una disparitat de resultats i sorpresivament la proposta de vacances escolars durant les festes patronals de setembre no ha tirat endavant.

Després de dos anys sense que els alumnes hagen pogut gaudir de la setmana completa de les Festes en Honor al Santíssim Crist de la Pietat per la pandèmia de la Covid-19, el curs 2022-2023 tindrà com a festius el divendres 23 de setembre, el 31 d’octubre i el 9 de desembre.  La votació ha estat molt igualada, però per 6 vots a favor contra 5 ha guanyat la proposta de fer ponts al llarg del curs.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat contrariat pel resultat de la votació, ja que “després de dos anys tan durs com els que hem tingut, crec que els xiques i xiquetes del poble es mereixien gaudir de les festes al 100%”. 

Per la seua part, la regidora d'Educació Mireia Martin ha lamentat la falta de consens entre els representants dels centres educatius, com ha ocorregut històricament i ha apuntat que “tinc la confiança que per al pròxim any es retorne a la normalitat i tornem a tindre vacances durant les festes del poble”.

16 COMENTARIOS

 1. Me pareix penós!! Tota la vida s'ha respectat la semana de festes, i no entenc enguany....ganes de fastidiar a tota la població!
  Estic molt en desacord amb el resultat!!!

 2. Me pareix lamentable, que els xiquets no tinguen vacançes ixa semana i no puguen disfrutar de les festes patronals se veu que els del consell escolar no tenen fills

 3. Me parece indignante la decisión impuesta y una falta de respeto hacia el alumnado y a los padres, dado q limitaran en gran medida poder acudir a las actividades q se realicen.

 4. Me parece vergonzoso que una semana que tienen para disfrutar de las fiestas del pueblo tengan que ir a la escuela, creo que es el único pueblo que van durante esta semana, después de dos años sin poder hacer prácticamente nada ahora les hagan ir esa semana

 5. Me parece fatal que despues de todo lo pasado en estos dos años, ahora nuestros hijos no tengan vacaciones en fiestas patronales. Que no nos acordamos de cuando nosotros eramos jovenes?? Venga que los puentes a ellos no les hacen tanto provecho!!! Pero ... A los profes se ve que si!!! Pensemos en nuestros hijos por favor!!!

 6. Yo no estoy de acuerdo , que la fiestas patronales del pueblo los niños tengan que ir al colegio, cuando nunca se ha ido, después de dos años de pandemia y restricciones a los niños ahora esto

 7. Estoy totalme te desacuerdo. Que tengan que quitarle a los niños las fiestas, despues de todo lo pasado. Pero les conviene mas hacer acueductos para las otras celebraciones. Indignada es decir poco.

 8. No hay derecho, no van a poder disfrutar de las fiestas después de tanto tiempo y no solo ellos, los padres nos vemos en la misma situación, si ellos van al cole nosotros tampoco podremos disfrutar de nada, gracias, siempre pensando en la gente

 9. Me parece fatal que la semana de fiestas patronales los niños tengan que ir al colegio , siempre se ha respetado las fiestas , y es verdad lo q dice una mamá , los puentes los niños no lo aprecian tanto como poder disfrutar totalmente de las fiestas del pueblo . Veremos cuantos niños faltan a clase esa semana , es lo que se han buscado .

 10. Por 6 votos que son 6 personas me parece lamentable que no nos dejen disfrutar de nuestras fiestas como toca, tendría que decidir el pueblo no ellos.

 11. Estic totalment en desacord amb aquesta decició , els xiquets es mereixen disfrutar de les festes patronals .No se qui ha votat en contra però empatia en els menuts cero

 12. Per 6 vots decidisen per tot un poble?
  Me pareix fatal
  Els 6 vots serán de gent que no te fills i damunt no seran de Betxi.
  Lamentable🤦🏻‍♀️

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí