Noticias Castellón
viernes, 09 de junio del 2023 | Última actualización: 22:42

El Concert del Rotllo de Compromís torna a les Festes de la Magdalena amb Cactus, Malparits i DJ Paulens

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

Ignasi Garcia ha explicat que “és un plaer participar en la festa aportant el nostre granet de sorra amb la millor música en valencià i promovent projectes locals”

Arriba una nova edició del Concert del Rotllo, el concert pioner de la música en valencià que organitza Compromís a la ciutat de Castelló i Joves PV Plana Alta – L’Alcalatén, coincidint amb les Festes de la Magdalena. Enguany, la trobada tindrà lloc el pròxim divendres, 17 de març al carrer de Sant Fèlix i comptarà amb les actuacions de Cactus, Malparits i de DJ Paulens, qui seran els encarregats de posar el ritme a la nit amb música i versions en valencià i ritmes urbans i electrònics.

El candidat a l’alcaldia de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que “és un plaer participar en la festa aportant el nostre granet de sorra amb la millor música en valencià i promovent projectes locals. Aquests concerts són la marca de Compromís, d’allò que volem fomentar i promoure”. Així, Compromís ha apostat per Cactus, un grup valencià impregnat per la música urbana i que mescla estils com el Hip hop, la música electrònica i pop. També per Malparits, banda local que fa un recorregut pels principals grups de música en valencià, com Auxili, Aspencat, La Gossa sorda, Txarango… A més, comptarà amb la participació de DJ Paulens, una referent de la nit castellonenca, resident als locals d’oci nocturn Menta i OZ Esto No es Kansas.

En la seua 20a edició, Compromís s’ha congratulat per programar de nou una cita que s’ha fet imprescindible en la programació de Magdalena i que congrega centenars de persones cada any.