Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 12:25

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes de Nules comença un nou curs amb una àmplia oferta educativa

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

S’estan impartint les classes de Graduat d’Ensenyament Secundari, valencià en tots els seus nivells, i també els cursos de valencià i castellà per a estrangers

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (FPA) de Nules ha començat el nou curs escolar amb una àmplia oferta educativa amb la qual segueix sent un centre referent en formació permanent a la comarca de la Plana Baixa.

En concret, s’estan impartint les classes de Graduat d’Ensenyament Secundari, valencià en tots els seus nivells, i també els cursos de valencià i castellà per a estrangers. Així doncs, el centre FPA de Nules compta amb cursos de titulació oficial, amb els quals s’ofereix la possibilitat de finalitzar els estudis a les persones que van tindre que deixar-los per diferents motius. 

“Molts alumnes aprofiten també la formació per adquirir noves competències professionals que el Centre ofereix, per a ampliar les possibilitats laborals i tindre més oportunitats de treball”, comenta la regidora d’Educació, Rosa Ventura. És així que el Centre FPA de Nules compta amb els Cursos de Preparació per a les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, sent l’únic centre d’adults que imparteix els dos cursos; i també amb el Curs de Preparació per a l’Accés a la Universitat per a majors de 25 i de 45 anys. I amb una àmplia oferta de cursos de valencià, on es prepara per a les proves dels nivells B1, B2, C1 i C2.

Cal destacar, a més, que la matrícula per als cursos relacionats amb el sistema educatiu oficial és gratuïta, i també els de preparació per a la prova d’accés als cicles formatius, els cursos de valencià, el curs d’accés a la Universitat, i els cursos per a estrangers.

D’altra banda, el Centre de Formació de Persones Adultes també presenta una variada programació de formació complementària amb cursos d’anglès B1 i B2, i de Competències Digitals A1 i A2, entre altres. També compta amb cursos per al temps lliure i d’activitats d’oci amb tallers de pintura i dibuix, cuina, restauració de mobles, costura, o ball que tenen ampla participació entre la població de Nules i de la comarca. Per a inscriu-se en aquests cursos hi ha que abonar una matrícula que varia segons el curs.

Amb tot, el període de matrícula d’alguns cursos encara està obert i les persones interessades es poden informar a la secretaria del Casal Jove, per telèfon cridant al 678 18 97 80 o 678 18 97 73 o escrivint un correu a l’adreça fpa@nules.es.